Premium Beautiful




Sejak 2 hari lepas sakit belakang badan melanda diri ini....chewahh... mujur ada PREMIUM BEAUTIFUL..lepas pakai terus rasa selesa, dah tak sakit-sakit belakang..memang dia pegang betul badan kita ni..sgt selesa..ibarat doktor peribadi wanita..tapi pastikan anda dapatkan dengan saiz yang betul....PREMIUM BEAUTIFUL bukan sekadar utk nak shape badan, malah lebih kepada utk kesihatan.. 3 in 1.. kesihatan kecantikan dan keyakinan...


With 
Fadzlah
Pm/whatsapp 0197646299





 *****************************************************************************
Produk untuk Wanita :
PREMIUM BEAUTIFUL + LACTOLITE = CANTIK, ANGGUN, SIHAT
Pakaian dalam mewah yang wajib bagi semua wanita miliki kerana fungsinya yang sangat luar biasa!! Produk mampu milik yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND!!

Siti Nurhaliza adalah pengguna PREMIUM BEAUTIFUL






PENAJA UTAMA RANCANGAN GADIS MELAYU TV9




Testimoni dari diri sendiri..

First time pakai, adoyai..sangat rasa tak selesa.....hari ketiga tak pakai korset ni..rasa tak sedap lak bila x pakai..badan rasa sakit-sakit..lenguh-lenguh..lepas tu, bila dh pakai, tak rasa sakit-sakit lagi...best2x!!

semua wanita WAJIB MILIKI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET!!

~ Kain yang lembut, sejuk di kulit, boleh dipakai seharian..so tiada masalah perut nampak buncit, flabby, besar, debab dan malu nak pakai baju ketat or kebaya or baju yang ikut potongan badan

Girdle Premium Beautiful ~ menutupi dari atas pusat ke bahagian paha atas lutut - perut buncit, flabby, pinggang lemak bertimbun, dibahagian ini akan jadi rata, perut kemas, keannya serta merta dan boleh terus nampak!

Long Bra Premium Beautiful ~ menutupi dari atas ke bahagian pusat perut - Breast jadi cantik, membulat, terletak. Lemak bawah ketiak dan sisi badan, lemak anda dibahagian ini akan dikemaskan serta merta juga. Badan anda terbentuk cantik naturally. jika breast kecil, semasa push up teknik , breast boleh terus jadi berisi dan penuh tau. Jika breast besar nak kecilkan kenalah pilih cup yang betul dan sedikit ketat tapi lama-lama natural tissue anda akan mengikut bentuk cup

Bengkung Premium Beautiful ~ menutupi dari underwire bra sehingga ke bawah pusat - pelengkap gaya anda. Yes!! saya suka pakai bengkung ni. dah tak sakit belakang badan. dah tak lenguh-lenguh lagi. ia membetulkan postur badan. Pemakaian semasa tidur membolehkan tidur menjadi lebih lena.


Tidak berbintil walau telah lama dipakai.
Renda Bra-Sulaman/Renda sangat cantik dan kukuh pembuatannya


Nak tau kenapa PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni bagus & merupakan No. 1 Korset kesihatan & kecantikan di Malaysia ?
  • pilihan ramai ibu-ibu bersalin (ganti bengkung tradisional)
  • sesuai utk ibu menyusu ~ breast feeding : kain yg lembut, mudah diselak dan x menekan payudara
  • sagging breast
  • menghilangkan senggugut, keputihan teruk
  • menghilangkan migrain/sakit kepala / gastrik
  • recommend oleh America Chiropractic Association (ACA)
  •  mengelakkan cyst / fibroid
  • Menghilangkan sakit sebelum dan semasa datang haid
• Mengatur kitaran haid secara normal
• Melancarkan perjalanan darah
• Mengatasi masalah darah haid yang berlebihan atau datang lebih dari hari maksimum (lebih dari 7-8 hari)
• Memperbetulkan kitaran pusingan haid agar datang setiap bulan pada waktu yang tepat
• Mengatasi masalah keguguran (benih perempuan lebih sihat, kuat dan berkualiti)
• Mengatasi masalah kesukaran mendapatkan zuriat/anak
• Mengatasi risiko barah rahim
• Mengatasi risiko barah payudara
• Membaiki sistem hormon menjadi lebih baik dan sempurna
• Menghilangkan masalah jerawat dan melicinkan kulit muka
• Seuai untuk remaja perempuan yang baru sahaja mula baligh atau perempuan yang selalu mengalami masalah sengugut, masalah jerawat tumbuh dimuka dan badan kerana hormon tidak menentu

12. awarded by Superbrands Malaysia







Bukan 2 Bulan ! Bukan 3 minggu ! tetapi SERTA MERTA!!
Revolusi pakaian dalam Pembetukan Kontur Bentuk Badan Berteklogi Tinggi FAR INFRARED (FIR) direka khas untuk KESIHATAN, KECANTIKAN & KEYAKINAN.

AWAS!! berat badan yang berlebihan akan mendatangkan penyakit yang berisiko tinggi seperti :

Pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL mengurangkan lemak dgn SANGAT PANTAS !!
Diserang penyakit jantung
Diabetes
Kolesterol tinggi
Darah tinggi
Sukar bernafas ketika tidur
Kanser / barah
Osteoarthritis
Haid yang tidak teratur

jadi....
CEGAH SEBELUM MENULAR...RAWAT DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET / GARAM BULUH / PIL MAHARANI / LACTOLITE

FIR (FAR INFRA RED RAYS) di dalam Premium Beautiful bertindak semulajadi, dimana sel-sel badan akan berolahraga lebih berkinetik, mengoptimumkan kadar metabolisma badan. Ia diuji secara klinikal dan terbukti sebagai 'treatment' paling berkesan untuk pengurangan berat dan pengurusan jisim tubuh. Beribu-ribu orang di seluruh dunia telah mendapatkan manfaat daripada FIR 'treatment' seumpama ini“


EJEN DIPERLUKAN .. KAMI AKAN BANTU ANDA UNTUK SAMA-SAMA MELAKARKAN IMPIAN!!


Jenis material yang mahal dan mewah, selesa dipakai, sangat lembut, sejuk dan selesa.
Ajaibnya tak reput walaupun bertahun-tahun.