PIL MAHARANI
Herba Maharani - Te Zhi Bai Feng Wan ni memang banyak khasiatnya. Ia dibungkus dalam satu kotak yang mengandungi 6 bebola putih (50 biji pil kecil dalam setiap bebola) & diletakkan dalam bekas merah bersulam cantik.

Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia – MAL 20014419T & disahkan Halal oleh Pertubuhan China Islamic Association (salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM)


Fungsi PIL MAHARANI ~

~Melancarkan peredaran darah
~Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.
~Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
~Rawatan helba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita
~Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
~menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
~merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.
~kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.
~merupakan 'ubat seks' untuk wanita, kenikmatan luar biasa kepada kedua belah pihak..(menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat, sehingga suami boleh teringat-ingat sang isteri)
~bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit..
~Sesiapa yang sudah memiliki Premium Beautiful, amatlah digalakkan mengamalkannya. Kombinasinya sangatlah berkesan luaran dan dalaman.

Cara pengambilan PIL MAHARANI~
~Jika period tidak tetap & menghadapi masalah ketidakselesaan (senggugut, keputiihan, sakit pinggang), anda perlu menguatkan badan terlebih dahulu. Anda boleh mengambil Herba Maharani pada hari ke-6 period, 1 atau 2 biji bola kuning sehari & berterusan sehingga period yang seterusnya pada bulan depan.

~Berhenti sementara sewaktu kedatangan haid & sambung balik mengikut cara yang sama pada bulan depan apabila darah haid sudah bersih. Anda haruslah berhenti mengambil Maharani sewaktu kedatangan haid kerana badan sedang menyingkirkan darah pada masa ini & nutrien Maharani tidak dapt diserap dengan sepenuhnya.

Cara Penganbilan ~
~Disyorkan - (1/2 bola)-setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur (semasa ketiadaan haid.)Dos pengambilan Maharani: 1 biji bola kuning (= 50 pil hitam kecil).

Walaubagaimanapun, oleh sebab kebanyakan herba tradisional China bersifat panas, jadi untuk mereka yang mudah mengalami kepanasan badan (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) semasa makan Maharani, cara-cara alternatif yang berikut disarankan:
~ Mengambil minimum 25 biji pil hitam sekali sehari
~ Minum lebih banyak air
~ Minum air garam sewaktu makan Maharani
~ Elakkan makanan goreng, makan bersifat sejuk seperti salad, buah tembikai dan teh (mengandungi kafein) semasa makan Maharani


hanya RM88 sekotak!!

sms/contact 0197646299 /emel nurulrahman189@yahoo.com utk tempahan & utk dapatkan nombor akaun~


SAYA DAH CUBA PIL MAHARANI NI....ALHAMDULILLAH PERIOD DAH DATANG SEMULA AFTER 5 MONTHS TAK PERIOD..