Mineral Coffee





Namanya MINERAL COFFEE............Tang mana datangnya MINERAL tu? Nak tau sebab apa namanya mineral coffee? sebab ia adalah satu-satunya coffee yang mengandungi garam.....................GARAM BULUH bukan garam biasa, sangat bagus khasiatnya...tapi tak masin pun coffee ni...cer try... ..bau pun wangi jek


Peminat coffee should try MINERAL COFFEE..



KOPI MINERAL NEUTRALKAN ASID DALAM BADAN:
Perut rasa kenyang
Turunkan paras gula
Turunkan tekanan darah
Lancarkan sistem perkumuhan
Turunkan berat badan
Hilangkan gastrik dan kembung perut

more info : 
tak ada gula
tak ada kolestrol
tak ada pewarna
kurang caffein
rasa lemak-lemak gitu
tak terlalu pekat sampai melekat di tekak. Ala-ala cair tak cair..just nice la
aromanya semerbak & menyegarkan. Sedap sangat.. yang tak suka coffee sure akan minum coffee punya..
sesuai utk peminat coffee yang ada penyakit (sebab dah obses dengan coffee sampai tak boleh tinggal coffee..sebab takde gula, malah ada garam buluh yg beralkali..google ape tu garam buluh ya..diakui khasiatnya)
sesuai utk org yg migrain & kencing manis..insyaallah release migrain, rasa lebih ringan dan lapang. Kebanyakkan yang minum ni memang migrain, pesakit kencing manis bila minum coffee ni , kencing manis stable je..takkan naik bacaannya. 
sesuai utk yg tengah diet/nak diet sebab tak rasa lapar after take this coffee..i dah try uols..makan pagi separuh biskut ngan coffee ni..sampai tengahari kenyang je
Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
Melegakan tekanan.

Harga murahnya..mampu milik..cepat-cepat roger kalo nak..hot stuff orang cakap..

RAMUAN UTAMA:
kopi Robusta, garam buluh

With Love,
Fadzlah 

sms whatsapp 0197646299




Mineral Coffee ada Garam Buluh??


Kandungan kopi ni : Kopi robusta dan garam buluh..............tapi tak rasa masin tau

Amalan rasulullah s.a.w memakan secubit garam sebelum dan selepas makan kini dibuktikan oleh sains bahawa tabiat ini menambahkan keberkesanan perut untuk menghadam makanan dan menghindarkan perut dari menyerap racun.
  • Menyumbang tenaga semulajadi yang tersimpan dalam struktur hablur garam dan tubuh dapat menggunakannya selama 24 jam.
  • Membantu memperseimbang kealkalian / keasidan dalam tubuh dan meneutralkan tekanan darah.
  • Membantu melarutkan dan menyah mendapan yang boleh mengakibatkan pembentukan "batu" dan pelbagai jenis rheumatisme seperti arthritis, batu hempedu dan batu karang.
  • Membantu meredakan rasa ketagihan. Ketagihan gula dan alkohol hilang sebaik sahaja pengambilan awal larutan tepu garam buluh.

Tak mahal jika dibandingkan dengan nyawa kita..mencegah lebih baik dari merawat

mineral coffee RM26.50/box
garam masak RM53
garam minum RM108/40 sachet



PM/Whatsapp Fadzlah 0197646299

No comments:

Post a Comment