Bio Velocity Sleep Mate

Apa istimewanya BVSM ni?

Semua orang ~
Tidur
Perlukan rehat & tidur yg berkualiti
Stress dgn overload rutin harian
Berhadapan dgn penggunaan peralatan elektronik dlm kehidupan harian, walau dimana sajer
Mengalami masalah kesihatan,dari yg sakit ringan hingga lah yang mempunyai penyakit kritikal
Asal nak kan bangun pagi jerrr, terasa diri lemah & tiada semangat nak ke tempat kerja


TESTIMONI DIBAWAH..........

Kebanyakkan orang~
Ada masalah dgn tidur (gangguan/sukar nak tidur) ATAU INSOMENIA
Tidak suka makan ubat bila sakit
Berhadapan dengan gangguan emosi..let's we called it EMOSI tak stabil (mudah marah, sensitif, murung, tertekan)
Beraura NEGATIF, terlalu negatif minded
Datang tempat kerja dengan wajah kusam, mOnyookk & tak bersemangat, especially, after weekend!!!
Mengalami masalah gangguan saraf (strok, S.L.E, sakit urat, sendi & otot)


TESTIMONI DIBAWAH..........


Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
 Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate

TESTIMONI DIBAWAH..........


KEISTIMEWAAN Bio Velocity Sleep Mate
 ~Meningkatkan metabolism
~Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
~Menggalakkan peredaran darah
~Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
~Meningkatkan tahap medan tenaga
~Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
~Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
~Bersemangat dan bertenaga
~Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
~Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
~Melegakan kepenatan dan kesakitan
~Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
~Menggalakkan fungsi jantung
~Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


Teknologi BVSM
~TeknOlogi BV (Bio Velocity) telah ditemui oleh sekumpulan Pakar Saintis yang membaut penyelidikan lebih 20 tahun yg lalu.
~Bentuk tenaga tulen semulajadi yg berasal daripada matahari
~Menggunakan proses teknOlogi BV tersendiri
~Fabrik pelapik tilam BVSM ni daripada GERMAN
~Teknologi buatan BVSM daripada KOREA


Medan Tenaga Manusia
Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.
Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.

Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.

Tidur Yang Berkualiti
Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari. 
Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.

BVSM:
~Anti bakteria
~Menyeimbangkan sifat pH tubuh badan
~Membekalkan kandungan Oksigen aktif yang lebih tinggi
~Meningkatkan aura tubuh badan
~Menguatkan sistem imun
~Menstabilkan emosi
~Mengurangkan tekanan

Fungsi-Fungsi Bio Velocity
~Meningkatkan aura tubuh manusia dan kecergasan, melegakan kepenatan dan lebih bersemangat
~Menstabilkan emosi dan menghilangkan tekanan
~Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
~Meningkatkan peredaran darah dan memperkuatkan fungsi jantung
~Meningkatkan kadar kandungan oksigen dalam darah
~Meningkatkan sistem imunisasi
~Meningkatkan keupayaan penyembuhan sel
Seorang bekas anggota pOlis (Sarjan Tarmizi). Disahkan ketidakupayaan kekal (lumpuh dari paras pinggang hingga ke bawah selepas  KEMALANGAN. Selepas hari ke 25 terapi dengan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM), Sarjan Tarmizi bOleh berjalan menggunakan tongkat dengan sendiri.Testimoni : Diserang strok. Kini boleh berjalan selepas menggunakan BVSM engan izin Allah. Alhamdulillah

Testimoni : mengalami MASALAH Migrain yg serius. Puan Rima yg baru berusia 26 tahun.berhadapan dgn Migrain sejak 11 tahun yg lepas.Setiap kali Migrain menyerangnya.dinding lah yg menjadi peneman setia kerana setiap kali Migrain, Puan Rima akan menghantukan kepala ke dinding untuk menghilangkan kesakitan yg dialami. 

Alhamdulillah....sejak menggunakan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) selama 5 hari, masalah Migrain beransur pulih... Sehingga kini Puan Rima tidak lagi mengalami masalah migrain yg teruk. 

Testimoni : Dilahirkan dgn keadaan, mengalami MASALAH saraf mata dimana mata beliau sepet sebelah. Dengan hanya selepas tidur 2 hari beralaskan Bio VelOcity Sleep Mate (BVSM) mata kiri kembali nOrmal (pulih).
Alhamdulillah.semuanya dgn izin Allah S.W.T, keluarga rasa sgt gembira & bersyukur ditemukan dgn produk yg berteknOlogi BIO VELOCITY datangnya dari CAHAYA ALLAH. CAHAYA MATAHARI. 


Testimoni : recover from jaundice 12.9 jatuh 8.9 dalam masa 2 hari!!

No comments:

Post a Comment