Sunday, December 15, 2013

Mineral Coffee




Namanya MINERAL COFFEE............Tang mana datangnya MINERAL tu? Nak tau sebab apa namanya mineral coffee? sebab ia adalah satu-satunya coffee yang mengandungi garam.....................GARAM BULUH bukan garam biasa, sangat bagus khasiatnya...tapi tak masin pun coffee ni...cer try... ..bau pun wangi jek


Peminat coffee should try MINERAL COFFEE..



KOPI MINERAL NEUTRALKAN ASID DALAM BADAN:

Perut rasa kenyang
Turunkan paras gula
Turunkan tekanan darah
Lancarkan sistem perkumuhan
Turunkan berat badan
Hilangkan gastrik dan kembung perut

more info : 
tak ada gula
tak ada kolestrol
tak ada pewarna
kurang caffein
rasa lemak-lemak gitu
tak terlalu pekat sampai melekat di tekak. Ala-ala cair tak cair..just nice la
aromanya semerbak & menyegarkan. Sedap sangat.. yang tak suka coffee sure akan minum coffee punya..
sesuai utk peminat coffee yang ada penyakit (sebab dah obses dengan coffee sampai tak boleh tinggal coffee..sebab takde gula, malah ada garam buluh yg beralkali..google ape tu garam buluh ya..diakui khasiatnya)
sesuai utk org yg migrain & kencing manis..insyaallah release migrain, rasa lebih ringan dan lapang. Kebanyakkan yang minum ni memang migrain, pesakit kencing manis bila minum coffee ni , kencing manis stable je..takkan naik bacaannya. 
sesuai utk yg tengah diet/nak diet sebab tak rasa lapar after take this coffee..i dah try uols..makan pagi separuh biskut ngan coffee ni..sampai tengahari kenyang je
Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
Melegakan tekanan.

Harga murahnya..mampu milik..cepat-cepat roger kalo nak..hot stuff orang cakap..

RAMUAN UTAMA:
kopi Robusta, garam buluh

With Love,
Fadzlah 
sms whatsapp 0197646299

Saturday, December 14, 2013

Our Products


Yeayy!! Barang pre-order dah sampai ***Mineral Coffee | Set jatuh Cinta | Syampu



Alhamdulillah..dah sampai pun MINERAL COFFEE, SYAMPU MARINE ESSENCE, SET JATUH CINTA yg dlm beg comel tu..


Semua ni produk garam buluh .apa istimewanya garam buluh ni sampaikan dijadikan dlm pelbagai bentuk produk? Klik sini ya ------> 
http://fadzbeautique.blogspot.com/p/blog-page.html

With 
Fadzlah

Pm/whatsapp 0197646299

------> yang bertuah dan terawal akan dapat SPECIAL PRICE!!!



Sakit Belakang?? Atasi dengan Premium Beautiful



Sejak 2 hari lepas sakit belakang badan melanda diri ini....chewahh... mujur ada PREMIUM BEAUTIFUL..lepas pakai terus rasa selesa, dah tak sakit-sakit belakang..memang dia pegang betul badan kita ni..sgt selesa..ibarat doktor peribadi wanita..tapi pastikan anda dapatkan dengan saiz yang betul....PREMIUM BEAUTIFUL bukan sekadar utk nak shape badan, malah lebih kepada utk kesihatan.. 3 in 1.. kesihatan kecantikan dan keyakinan...


With 
Fadzlah
Pm/whatsapp 0197646299



Tuesday, December 10, 2013

Bahaya Garam Biasa

SMS/Whatsapp Fadz 0197646299

dah keluar suratkhabar pun pasal garam biasa ni..huhu sangat bahaya rupanya



Sebab apa bahaya? kerana kandungan bahan kimia yang sangat tinggi...sebab tu warna garam ni putih...sebab kilang menggunakan bahan kimia untuk memutihkan garam tersebut...sebab itu garam biasa ni berasid..not good to our health..



Berbeza dengan garam buluh....yang memang diiktiraf sebagai garam beralkali....plus, garam buluh anti oksida nya sangat tinggi dan mengandungi lebih kurang 76 bahan mineral








Cara pembuatan GARAM BULUH



SMS/Whatsapp Fadz 0197646299

Bahaya Garam Biasa

SMS/Whatsapp Fadz 0197646299

dah keluar suratkhabar pun pasal garam biasa ni..huhu sangat bahaya rupanya



Sebab apa bahaya? kerana kandungan bahan kimia yang sangat tinggi...sebab tu warna garam ni putih...sebab kilang menggunakan bahan kimia untuk memutihkan garam tersebut...sebab itu garam biasa ni berasid..not good to our health..



Berbeza dengan garam buluh....yang memang diiktiraf sebagai garam beralkali....plus, garam buluh anti oksida nya sangat tinggi dan mengandungi lebih kurang 76 bahan mineral








Cara pembuatan GARAM BULUH



SMS/Whatsapp Fadz 0197646299

Peraduan BELI & MENANG

PERADUAN YANG KACANG JE!!

Jom dapatkan kupon penyertaan dengan setiap pembelian 
produk garam buluh sempena tahun ke-5 pelancaran produk tersebut iaitu :

- Mineral Coffee
- Garam Buluh Masak
- Garam Buluh Minum

PM/SMS/Whatsapp Fadz 0197646299 ya jika nak tau lebih lanjut

hadiah lumayan gilerrrr!!! Hadiah utama Sangat lumayan!!  RM8000!!!!

Cepat! jangan terlambat!