Thursday, October 24, 2013

Testimoni garam Buluh


Penyakit yang boleh dirawat dengan GARAM BULUH


Khasiat Garam Buluh


Apa itu Garam Buluh

Apa itu Garam Buluh

Garam buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai ramuan utamanya. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin and Pulau Yinping (Pantai Barat Korea). Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas dan dibakar dengan pokok pine sehingga ia mendari serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. Selepas proses pembakaran, bahan berbahaya seperti logam berat yang ada di dalam garam telah dineutralkan atau disingkirkan, manakala intipati pokok pine (resin & minyak pine) dan buluh (200 lebih jenis elelem surih) yang diperlukan oleh badan) bercampur ke dalam garam dan menambahkan kandungan ion logam inorganik yang diperlukan oleh badan manusia seperti magnesium, kalsium, kalium, kuprum, ferum, zink dan sebagainya. 
Zat galian yang diperlukan oleh badan kita tidak boleh diproses dalam badan. Kita hanya boleh dapat zat galian yang diperlukan oleh badan melalui makanan atau minuman. Ianya adalah elemen yang penting dalam pertumbuhan tulang, otot-otot, organ-organ dan darah.

Produk garam Buluh :
Mineral Coffee

Testimoni ekzema berdarah

Testimoni eczema brdarah...dah macam2 ubat cuba & stlh konsisten guna SK nmpk byk perubahan...kulit semakin kering & x brdarah lg...Alhamdulilah..., baru seminggu pakai sabun keti ni (MARINE ESSENCE) dah nampak perubahan...insyaallah pulih dengan penggunaan Sabun Marine Essence Beauty Bar Mengatasi Masalah Kulit ..kulit pun jadi gebuss dan cantik

Senarai nama & no fon agent dibawah : 



Agent Sabun Ketiak a.k.a Marine Essence  :

Husma 0139648355 ; Pekan 
Alia 0162846967 ; Alor Setar
Mas Lela 0173422906 ; Ulu Tiram
Naza 01977399822 ; Kluang
Fariza 0138111184 ; Kuching
Ros 0197616402 ; Batu Pahat
Su 0137163365 , Tenggaroh
Azlin 0167137345 ; Pasir Gudang
Nur 0197266243 Harum Jamu, Heritage Mall, Kota Tinggi 

sape mau berbisnes cara saya? simple, senang, santai!! PM/Whatsapp Fadzlah 0197646299 

https://www.facebook.com/sabunketiakMEBB

Sunday, October 6, 2013

Cara Hilangkan Kelemumur



Petang tadi berjumpa kejap dengan kak Mas Lela kat Tesco Tebrau..Excited kak Mas bercerita pasal sabun Marine Essence yang baru dicuba Jumaat lepas..Saya ada beritahu yang kak Fareedah Shariyah Sharuddin pernah try guna sabun keti ni kat kepala sebab kulit kepala selalu gatal / kelemumur..kak mas pun try kat rumah..Jumpa tadi, dengan penuh keterujaan kak mas khabarkan yang dia dah guna kat kepala sebab masalah yang sama..Amazing!! memang dah tak gatal / kelemumur!! Sabun bukan sebarangan ni!! tak rugi cuba kan Alia Roslan Husma Wati Naza Onlyme .. PM/Whatsapp saya fadzlah 0197646299 agent sah 



Saturday, October 5, 2013

Testimoni Sabun Keti


Customer saya ni ada kudis, kurap kat tangan...alhamdulillah, baru seminggu pakai sabun keti ni (MARINE ESSENCE) dah nampak perubahan..kudis semakin hilang dan semakin berkurangan...sekarang ni dia nak try hilangkan kesan gelap kat celah paha pulak...insyaallah dengan penggunaan berterusan, confirm cerah bahagian tu tau!


Nak tahu lebih lanjut / Order / Bisnes?

SMS/Call/Whatsapp :
Fadzlah
019-7646299
nurulrahman189@yahoo.com



Pengedar Marine Essence a.k.a Sabun Keti


Wednesday, October 2, 2013

Kandungan Dalam Marine Essence a.k.a Sabun Ketiak


Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Nak tahu lebih lanjut / Order / Bisnes?

SMS/Call/Whatsapp :
Nurul Fadz
019-7646299
nurulrahman189@yahoo.com