Friday, July 26, 2013

Sabun Pelbagai Guna

Sabun Marine Essence Bar a.k.a Sabun Ketiak



ANTARA FAEDAHNYA....
* Menyingkirkan toksin dalam badan
* Membekalkan bahan mineral
* Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal
* Menyelaras keseimbangan pH badan
*Meningkatkan daya pemulihan badan dan menjaga kulit lebih lembut,sihat dan berseri
* Menghidrat dan menghaluskan kulit
* Memperbaharui dan memperbaiki sel2 mati

* Menghilangkan parut  jerawat
* Merawat ruam pada badan
* Menghilangkan bau badan 
* Merawat ekzema
* merawat rekahan pada tumit kaki
* Merawat kesan parut biasa & parut bersalin
* Alergik
* Mencerahkan kawasan-kawasan tersembunyi di badan contohnya leher hitam, celah-celah peha, celah-celah pelipat
* Merawat kulit sensitif
* Merawat kulit berjeragat* Merawat badan gatal-gatal


KELEBIHAN/MENGANDUNGI :

Garam Buluh
Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh) 
Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
Antioksidan, anti-penuaan.
Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

Aloe Vera
Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.



Patut la ramai yang suka sebab tengok khasiat sabun marine essense ni teruja betul. Malah harga pun berpatutan. Then sesuai untuk satu family.


Sekotak ada  3 ketul sabun. Sebesar telapak tangan, u..
Nak jimat boleh potong kepada beberapa bahagian.
Memang berbaloi pakai untuk seisi keluarga.

Penyimpanan
Macam sabun lain jugak
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan..

* Sabun ni boleh di potong dua/3/4! untuk penjimatan!

* 3 ketul ni boleh tahan sampai 3, 4 bulan!

emel/Facebook - nurulrahman189@yahoo.com
HP/Whatsapp - 0197646299




****************************







**************



Monday, July 22, 2013

Jaminan Kami ~ Bio Ever Nano Cream

Apakah jaminan kualiti produk Bio~Ever? 




i)      Menguji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas
         daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone,
         tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik

ii)     Bio~Ever adalah produk halal.

iii)    Bebas daripada ujian terhadap binatang.

iv)    Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada
         sumber  tumbuh-tumbuhan digunakan.



Sijil HALAL







 

Soalan Lazim Bio Ever

1. Mengapakah kesan Bio~Ever boleh diteliti begitu cepat selepas 10 minit menggunakannya? 
Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif Bio~Ever Nano Cream dirumuskan ke dalam liposom, dihantar dan dibebaskan ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

2. Berapakah kerap saya perlu menggunakan Bio~Ever Nano Cream sehari? 
Kekerapan penggunaan Bio~Ever bergantung kepada peringkat-peringkat yang dialami oleh pengguna:
(a) Tempoh penyelarasan
Sapukan sedikit krim Bio~Ever pada kulit untuk menguji sama ada anda sensitif terhadap produk ini. Anda digalak menggunakan Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, sebotol dalam seminggu untuk mencapai hasil optimum dalam masa yang singkat.

Anda akan mengalami tanda-tanda pemulihan dalam tempoh ini. Oleh itu, anda perlulah minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam. Perpeluhan adalah cara yang baik untuk membantu menyingkirkan toksin daripada badan.

(b) Tempoh penyelenggaraan
Guna Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, dua botol sebulan. Anda perlu minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam.
3. Adakah Bio~Ever sesuai untuk golongan lelaki? 
    Ya. Bio~Ever sesuai untuk semua jenis kulit. Oleh itu, kaum lelaki juga boleh menggunakan produk ini.

4. Adakah Bio~Ever Nano Cream sejenis ubat? 
Tidak. Bio~Ever Nano Cream mengandungi bahan botanikal semulajadi seperti pegaga, wild yam dan kacang soya. Rumusan aktif ini dirumuskan ke dalam liposom dan dihantar ke bahagian kulit yang mana ia diperlukan. Bio~Ever Nano Cream adalah sejenis krim produk kesihatan yang membantu mengawalatur rembesan hormon badan supaya menjadi normal.

5. Apakah kuantiti Bio~Ever yang perlu saya gunakan? 
Anda digalakkan supaya menggunakan 4 kotak Bio~Ever dalam masa sebulan untuk mencapai kesan yang optimum.

6. Apakah jaminan kualiti produk Bio~Ever? 
i) Menguji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone, tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik.
ii) Bio~Ever adalah produk halal.
iii) Bebas daripada ujian terhadap binatang.
iv) Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada sumber tumbuh-tumbuhan digunakan.

7. Bolehkah wanita mengandung menggunakan Bio~Ever Nano Cream? 
Tidak digalakkan. Wanita hamil mengalami perubahan paras hormon badan semasa hamil. Bio~Ever Nano Cream berfungsi untuk membantu menyeimbangkan hormon manusia. Justeru itu, wanita hamil tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream.

8. Bolehkah wanita yang menyusu menggunakan Bio~Ever Nano Cream? 
Tidak digalakkan. Ibu yang menyusu sedang mengalami perubahan paras hormon.

9. Bolehkah kaum perempuan menggunakan Bio~Ever Nano Cream semasa kedatangan haid? 
Boleh, kecuali berlaku ketidakselesaan. Cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream oleh wanita yang mengalami menopause adalah sama.

10. Mengapakah rasa gatal atau ruam muncul selepas menggunakan Bio~Ever Nano Cream? 
Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan yang hanya berterusan beberapa hari. Hal ini kerana badan sedang menjalankan proses detoksifikasi melalui kulit. Oleh itu, kemunculan ruam, kerap berkentut, kulit kepala berkelemumur dan sebagainya akan dialami.

Anda usah berasa cemas kerana keadaan ini hanya berterusan beberapa hari dan hilang selepas itu. Anda digalakkan minum lebih banyak air, bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan makanan anti-oksidan untuk memendekkan tempoh pemulihan ini
 
 
 

Bio-Ever Nano Cream - Kembalikan Kejelitaan Wanita


    



Harga Bio Ever Nano Cream sekotak PROMOSI HANYA RM200
 

Dapatkan BIO EVER Nano Cream segera untuk 
Kesihatan ~ Kecantikan ~ Keintiman
PM/Whatsapp Faz ya!
0197646299
nurulrahman189@yahoo.com

Wednesday, July 17, 2013

Testimoni Marine Essence lagi

Masalah kaki anak yang bernanah settle dengan sabun ni...
Kesannya?? boleh nampak sepantas HANYA 1 MINGGU!!




Nak tahu lebih lanjut / Order?
Nak dapatkan kebaikan dari produk ni?
SMS/Call/Whatsapp :
Faz
019-7646299
nurulrahman189@yahoo.com

Testimoni Sabun Marine Essence

Kuku bernanah sembuh dengan penggunaan sabun keti ak ni hehe

Sekarang sabun Keti ak ni dibungkus secara botol....ala-ala shower gel




Nak tahu lebih lanjut / Order?
Nak dapatkan kebaikan dari produk ni?
SMS/Call/Whatsapp :
Faz
019-7646299
nurulrahman189@yahoo.com





Wednesday, July 10, 2013

Mau jadi pengedar? Jom buat side Income =)

Peluang buat duit raya dengan menjadi pengedar sAbun MARINE ESSENCE BEAUTY BAR atau nama glamour nya SABUN KETIAK..


ANTARA FUNGSINYA....
* Menyingkirkan toksin dalam badan
* Membekalkan bahan mineral
* Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal
* Menyelaras keseimbangan pH badan
*Meningkatkan daya pemulihan badan dan menjaga kulit lebih lembut,sihat dan berseri
* Menghidrat dan menghaluskan kulit
* Memperbaharui dan memperbaiki sel2 mati

* Menghilangkan parut  jerawat
* Merawat ruam pada badan
* Menghilangkan bau badan 
* Merawat ekzema
* merawat rekahan pada tumit kaki
* Merawat kesan parut biasa & parut bersalin
* Alergik
* Mencerahkan kawasan-kawasan tersembunyi di badan contohnya leher hitam, celah-celah peha, celah-celah pelipat
* Merawat kulit sensitif

 * Merawat kulit berjeragat
 * Merawat badan gatal-gatal

Lelaki pun boleh guna Bio Ever!!



Nak bertanya? Nak order?

Call/SMS/Whatsapp : 
Faz 019-7646299
emel/FB: 
nurulrahman189@yahoo.com

Kesan sepantas 10 minit dengan Bio Ever Nano Cream!!



Nak bertanya? Nak order?

Call/SMS/Whatsapp : 
Faz 019-7646299
emel/FB: 
nurulrahman189@yahoo.com