Friday, May 27, 2011

KURUS SANGAT MASALAH, GEMUK SANGAT PUN LAGI LA BERMASALAH...FIKIR-FIKIRKAN


Tengok gambar kat atas tu..ngeri jugak bila baca penyakit-penyakit yang mungkin bakal kita dapat kalo tak jaga betul-betul..

Kalo kurus sangat pun tak elok jugak sebenarnya..ramai orang yg suffer anemia sebab terlalu kurus, mungkin terrrrrrrlalu obses nak kurus..nak kurus biarla berpada-pada kawn-kawan ye..jangan jadi macam dalam gamabr tu..ngeri eden!!

Macam tak cukup vitamin plak encik/cik/puan dalam gambar tu..huhu..bila dah macam tu, senang & cepat la tulang kita-kita semua ni rapuh..ter'esteoperosis' la pulak..huhu tadi dah la kena anemia, sekarang kena minum susu banyak-banyak pulak...huhu x suka minum susu!!

Tu kalo kurus melampau..kalo yang terlebih isi pulak, lagi la banyak penyakit singgah..belum tua dah dapat macam-macam penyakit..kalo boleh kita elakkanlah ye kawan-kawan..kita boleh berusaha untuk elakkan semua penyakit tu, asalkan kita ada cari. cari dan cari apakah cara untuk mengelakkan penyakit tu..taknak lah tua sebelum masanya huhu..

call/sms Fadz untuk maklumat lanjut mengenai produk : 019-7646299

Monday, May 9, 2011

PB @ Festival Pengantin 2011





Premium Beautiful telah pun berada di Festival Pengantin pada 6 hingga 8 Mei 2011 baru-baru ni. Check it out!!